Open dag (Informatiemiddag) de Gift City

Op zaterdag 15 februari is er een informatiemiddag in de Gift City.

De Gift City is een plek waar mensen binnenkomen en op vrijwillige basis bij één van de onderdelen van de Gift City aan het werk gaan. Naast het City Café bestaat de Gift City uit: de Keuken, de Twinkelwinkel, het Talentenbureau en de City Meubelloods.

Het bijzondere van de Gift City is dat deze Stichting wordt gevormd door mensen uit alle lagen van de bevolking. Zo kunnen mensen, of ze nu sterk, zwak, rijk of arm zijn, samen de Gift City tot een plek maken waar je mag zijn zoals je bent. Het is mooi om te zien dat mensen zichzelf hervinden en waar mogelijk stappen durven zetten richting een betaalde baan, waar ze zich gezien voelen en op hun plek zijn.

Veel vrijwilligers, ondernemers, instanties en onderwijsinstellingen zorgen  samen voor het bestaan van het unieke concept van de Gift City. Wilt u ook vrijwilliger worden? Of wilt u uw steentje bijdragen? Kom dan naar onze informatiemiddag op zaterdag 15 februari om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens een korte presentatie zal worden verteld over de mogelijkheden bij de Gift City. Na deze presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen. Kijk ook op onze website www.degiftcity.nl voor meer informatie en actuele vacatures.

Praktische informatie:  De informatiemiddag is van 12:00-15:00 uur. De presentatie wordt gegeven om 13:00 uur. Er is deze middag volop gelegenheid om vragen stellen.

Locatie: de Gift City, Rieteweg 12, Zwolle.