Logo header 140

Informatie voor ondernemers

Voor Bedrijven & Ondernemers

 

Als de Gift City willen wij heel graag in contact komen met bedrijven of ondernemers die iets voor de Gift City kunnen betekenen.

 

Restpartijen

 

Als u in uw bedrijf restpartijen heeft die u niet kwijt kunt en u wilt deze niet vernietigen maar opnieuw een bestemming geven, dan bent u bij de Gift City aan het juiste adres.

U kunt deze partijen aan de Gift City schenken zodat wij o.a. mensen uit de bijstand en de schuldsanering kunnen helpen. Wij hebben de mogelijkheid om deze spullen bij u op te halen.

Er werken in de Gift City ca. 80 mensen die Twinkels verdienen. Dit is een eigen betaalmiddel dat gelijk staat aan euro’s. Daarmee kunnen ze nieuwe artikelen in de Twinkelwinkel kopen, een kop koffie/thee drinken of een maaltijd gebruiken in het City Café. Echter, de Twinkelwinkel is niet alléén voor Twinkelspaarders maar een winkel die bedoelt is voor iedereen. Slechts een beperkte hoek van de winkel is ingericht voor de Twinkelspaarders.

 

Vermelding bedrijfslogo

 

Uw logo komt (indien gewenst) bij onze pagina over de participanten te staan als u een participatie-overeenkomst met ons aangaat.

Wilt u een gesprek over wat er voor u mogelijk is of wilt u meer informatie: mail of bel ons.

Reservering en aanvraag

Reserveer voor City Café
Doneer Meubels
Aanvraag Meubels
Vrijwilliger worden

Aangepaste openingstijden

i.v.m. ontwikkelingen rondom Corona hebben we aangepaste openingstijden

De Twinkelwinkel:

van 11:00-15:00 uur. Op zaterdags gesloten.

De Meubelloods:

alleen op afspraak geopend zijn. (lees hier meer...)

 

 

De overige afdelingen zijn wegens Corona nog tot nader bericht gesloten

 

Agenda

n.v.t.