Logo Meubellloods 100

Aanvragen meubels

Aangepaste regels i.v.m. Corona

Vanaf dinsdagmorgen 12 mei is de Meubelloods van de Gift City weer (beperkt) open. Voorlopig alleen op afspraak op dinsdagochtend en donderdagochtend. Er kan dus weer een aanvraag ingediend worden via dit aanvraagformulier voor meubels en witgoed, waarna er telefonisch een afspraak wordt gemaakt op welke dag en welke tijd er langs gekomen kan worden om meubels/witgoed uit te zoeken.  Als u meubels/witgoed heeft uitgezocht dient u deze direct en met eigen vervoer mee te nemen. Ook worden er weer meubels aangenomen, echter vanwege de ontwikkelingen rondom Corona en de daardoor beperktere doorstroom van meubels wordt dit met mate gedaan. De Meubelloods is  vanaf  dinsdag 12 mei  elke dinsdag en de donderdagochtend telefonisch bereikbaar tussen 9:30 uur en 12:30 uur. Aanvragen en donaties kunnen als vanouds via de website gedaan worden. Bezoek van de meubelloods is dus ALLEEN op afspraak, waarbij de RIVM spelregels worden toegepast! Dus 1,5 meter afstand houden, de hygiëne maatregelen en vooral ook: niet langs komen als je hoest, niest of koorts hebt!

Aanvraagformulier

Mensen die begeleid worden door Maatschappelijke Organisaties, kunnen goederen zoals banken, bedden, kasten en witgoed uitzoeken bij de Meubelloods als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. (De voorwaarden staan elders op de website.) Ook zijn er soms kinderwagens en buggy’s beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen dient door de hulpverlener onderstaand formulier ingevuld te worden.

=

 

De Meubelloods zal deze aanvraag in behandeling nemen en z.s.m. contact met u opnemen. Dit kan enkele werkdagen duren. Heeft u nog andere vragen, dan kan u telefonisch contact opnemen met de Meubelloods. De Meubelloods is alleen telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden van de Meubelloods (zie openingstijden op deze website).

Let op! Indien de cliënt meubels uitzoekt, dienen de bezorgkosten direct (liefst contant) voldaan te worden.

Reservering en aanvraag

Reserveer voor City Café
Doneer Meubels
Aanvraag Meubels
Vrijwilliger worden

Aangepaste openingstijden

i.v.m. ontwikkelingen rondom Corona hebben we aangepaste openingstijden

De Twinkelwinkel:

van 11:00-15:00 uur. Op zaterdags gesloten.

De Meubelloods:

alleen op afspraak geopend zijn. (lees hier meer...)

 

 

De overige afdelingen zijn wegens Corona nog tot nader bericht gesloten

 

Agenda

n.v.t.