Logo Twinkelwinkel 100

Wat is de Twinkelwinkel?

De Twinkelwinkel

De Twinkelwinkel is een winkel waar nieuwe restpartijen worden verkocht. Veel bedrijven en ondernemers hebben regelmatig spullen over, die via de reguliere weg niet meer verkocht worden en in een magazijn belanden. Dit kunnen allerlei spullen zijn. Van kleding en keukenspullen tot boeken en accessoires.

Omdat ieder mens nieuwe spullen verdient, maar niet iedereen daar de financiële middelen voor heeft, hoeven de spullen bij de Twinkelwinkel niet perse veel te kosten. U betaalt vaak minder dan de helft van wat de producten nieuw hebben gekost.

Evenals in de rest van de Gift City werken in de Twinkelwinkel voornamelijk vrijwilligers die graag hun dag op een positieve en zinvolle manier invulling willen geven. En als ze voldoen aan bepaalde voorwaarden dan kunnen zij deelnemen aan het Twinkelspaarsysteem.

Cadeautip

In de Twinkelwinkel zijn cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf € 5,-.  Deze kunnen worden besteed in zowel de Twinkelwinkel als in het City Café. Een leuk idee om een origineel cadeau aan iemand te doen!

Help Ons

Kent u bedrijven of particulieren met restpartijen of nieuwe goederen, schenkt u ze aan de Twinkelwinkel!

In de winkel worden de nieuwe goederen tegen schappelijke prijzen verkocht. Mensen met een smalle beurs kunnen op deze wijze ook nieuwe producten kopen.

 

Reservering en aanvraag

Reserveer voor City Café
Take Away
Doneer Meubels
Aanvraag Meubels
Vrijwilliger worden

Download de Flyer lunch en Take Away

Aangepaste openingstijden

i.v.m. ontwikkelingen rondom Corona hebben we aangepaste openingstijden, deze vindt u hieronder.

City Café:

Het City Café is, vanwege de aangescherpte maatregelen, vanaf donderdagochtend 15 oktober gesloten.

Take Away/keuken

Di t/m vr van 11:30-15:00 uur voor de Take Away lunch en di t/m vr van 12:00 tot 18:00 uur voor het Take Away diner. Houd hiervoor onze Social media en de website in de gaten.

De Meubelloods:

Alleen op afspraak geopend (tel. bereikbaar op di en do tussen 9:30-12:30 uur)

De Twinkelwinkel:

ma t/m vr van 9:30-17:30 uur

Op zaterdag nog gesloten

Talentenbureau

ma t/m do van 9:30-17:00 uur

 

Agenda

-