Logo Twinkelwinkel 100

Wat is de Twinkelwinkel?

Aangepaste regels i.v.m. Corona

Vanwege de ontwikkelingen rondom Corona hanteren we voorlopig aangepaste openingstijden. De Twinkelwinkel is vanaf maandag 11 mei elke werkdag van maandag t/m vrijdag open van 11:00-15:00 uur. Op zaterdag zal hij voorlopig gesloten blijven.

We hanteren een beleid van max. 4 klanten tegelijk in de winkel. Kom niet met het hele gezin, we hebben het liefst dat je alleen komt winkelen. Elke klant dient een mandje te gebruiken welke tussendoor door een van onze medewerkers zal worden schoongemaakt. De RIVM regels worden toegepast in de Twinkelwinkel! Dus 1,5 meter afstand houden, de hygiëne maatregelen en vooral ook: niet langs komen als je hoest, niest of koorts hebt!

De Twinkelwinkel

De Twinkelwinkel is een winkel waar nieuwe restpartijen worden verkocht. Veel bedrijven en ondernemers hebben regelmatig spullen over, die via de reguliere weg niet meer verkocht worden en in een magazijn belanden. Dit kunnen allerlei spullen zijn. Van kleding en keukenspullen tot boeken en accessoires.

Omdat ieder mens nieuwe spullen verdient, maar niet iedereen daar de financiële middelen voor heeft, hoeven de spullen bij de Twinkelwinkel niet perse veel te kosten. U betaalt vaak minder dan de helft van wat de producten nieuw hebben gekost.

Evenals in de rest van de Gift City werken in de Twinkelwinkel voornamelijk vrijwilligers die graag hun dag op een positieve en zinvolle manier invulling willen geven. En als ze voldoen aan bepaalde voorwaarden dan kunnen zij deelnemen aan het Twinkelspaarsysteem.

Cadeautip

In de Twinkelwinkel zijn cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf € 5,-.  Deze kunnen worden besteed in zowel de Twinkelwinkel als in het City Café. Een leuk idee om een origineel cadeau aan iemand te doen!

Help Ons

Kent u bedrijven of particulieren met restpartijen of nieuwe goederen, schenkt u ze aan de Twinkelwinkel!

In de winkel worden de nieuwe goederen tegen schappelijke prijzen verkocht. Mensen met een smalle beurs kunnen op deze wijze ook nieuwe producten kopen.

 

Reservering en aanvraag

Reserveer voor City Café
Doneer Meubels
Aanvraag Meubels
Vrijwilliger worden

Aangepaste openingstijden

i.v.m. ontwikkelingen rondom Corona hebben we aangepaste openingstijden

De Twinkelwinkel:

van 11:00-15:00 uur. Op zaterdags gesloten.

De Meubelloods:

alleen op afspraak geopend zijn. (lees hier meer...)

 

 

De overige afdelingen zijn wegens Corona nog tot nader bericht gesloten

 

Agenda

n.v.t.