Logo header 140

Ondernemerslunch

Het succes van de Ondernemerslunch!

De ondernemerslunch is een bijeenkomst die elk kwartaal plaatsvindt in het City Café van de Gift City. Ondernemers kunnen genieten van een lunch en onderwijl kennismaken (voor zover ze de Gift City nog niet kennen) met het unieke concept van de Gift City.  Nadat de lunch heeft plaatsgevonden hebben een geselecteerde groep vrijwilligers, die op zoek zijn naar een betaalde baan, de mogelijkheid zich middels een korte pitch voor te stellen aan de ondernemers.

 

Gift City medewerkers zoeken betaalde baan

Deze vrijwilligers (pitchers) zijn allen zeer gemotiveerde mensen die als vrijwilliger bij de Gift City zijn gaan werken en nu als sterke krachten deze plek willen inruilen voor een betaalde baan.

Er zijn diverse mensen dankzij hun pitch doorgestroomd naar een betaalde baan. Zo is er o.a. iemand die als werknemer van de Meubelloods bij de Gift City is begonnen, inmiddels betaald aan het werk als facilitair medewerker bij een groot productiebedrijf. Een andere vrijwilliger is als monteur bij een groot vrachtwagenconcern aan de slag gegaan. En zo zijn er diverse voorbeelden van succesverhalen die we hier zouden kunnen noemen.

Onder de pitchers die op dit moment zoeken naar een betaalde baan zijn o.a. medewerkers horeca, bediening, facilitair, een agrariër, een fotograaf, grafische vormgever, winkel/verkoop, boekhouding, administratief, ICT en iemand met organisatorische ervaring.

(Indien u een sterk gemotiveerd iemand zoekt met één of meerdere van bovenstaande kwaliteiten, hoeft u niet te wachten op een ondernemerslunch, natuurlijk kunt u ook nu al contact opnemen met Harry Wilbrink of Hilleen Scholtus om de mogelijkheden te bespreken.)

Wilt u als ondernemer aanwezig zijn bij de volgende ondernemerslunch? Dan kunt u dit aan ons doorgeven. U ontvangt dan een uitnodiging.

Reservering en aanvraag

Reserveer voor City Café
Doneer Meubels
Aanvraag Meubels
Vrijwilliger worden

Aangepaste openingstijden

Let op, het City Café is wegens besloten evenementen gesloten op:

Do. 28 maart vanaf 15.00 uur

Vaste openingstijden

City Café :
Di. t/m vr. 10:00 – ca. 20:30
Za. 11:00 – 17.00

Keuken :
Di. t/m vr. 11:30 – 19:00
Za. 12:00 – 16:00

Twinkelwinkel :
Ma. t/m vr. 10:00 – 17:30
Za. 11:00 – 17:00

Talentenbureau :
Ma. t/m vr. 10:00 – 17:00

Meubelloods :
Di. t/m vr. 9:30 – 12:30

Agenda

geen vermeldingen