Logo header 140

Ondernemerslunch

Het succes van de Ondernemerslunch!

De ondernemerslunch is een bijeenkomst die elk kwartaal plaatsvindt in het City Café van de Gift City. Ondernemers kunnen genieten van een lunch en onderwijl kennismaken met het unieke concept van de Gift City. Na de lunch heeft een geselecteerde groep vrijwilligers, die op zoek is naar een betaalde baan, de mogelijkheid zich middels een korte pitch voor te stellen aan de ondernemers.

 

Deze vrijwilligers, pitchers genoemd, zijn allen zeer gemotiveerde mensen, die als vrijwilliger bij de Gift City zijn gaan werken en nu als sterke krachten deze plek willen inruilen voor een betaalde baan.

Er zijn diverse mensen dankzij hun pitch doorgestroomd naar een betaalde baan. Zo is er o.a. iemand, die als werknemer van de Meubelloods bij de Gift City is begonnen, inmiddels betaald aan het werk als facilitair medewerker bij een groot productiebedrijf. Een andere vrijwilliger is als monteur bij een groot vrachtwagenconcern aan de slag gegaan. En zo zijn er diverse voorbeelden van succesverhalen die we hier zouden kunnen noemen.

Onder de pitchers, die op dit moment zoeken naar een betaalde baan, zijn o.a. medewerkers in de horeca, bediening en facilitair. Alsmede mensen in de agrarische sector, fotografie, grafische vormgeving, winkelverkoop, boekhouding, administratie, ICT en organisatie.

Indien u een sterk gemotiveerd iemand zoekt met één of meerdere van bovenstaande kwaliteiten, hoeft u niet te wachten op een ondernemerslunch, natuurlijk kunt u ook nu al contact opnemen met Harry Wilbrink of Hilleen Scholtus om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u als ondernemer aanwezig zijn bij de volgende ondernemerslunch? Dan kunt u dit aan ons doorgeven. U ontvangt dan een uitnodiging.

Reservering en aanvraag

Reserveer voor City Café
Doneer Meubels
Aanvraag Meubels
Vrijwilliger worden

Aangepaste openingstijden

i.v.m. ontwikkelingen rondom Corona hebben we aangepaste openingstijden

De Twinkelwinkel:

van 11:00-15:00 uur. Op zaterdags gesloten.

De Meubelloods:

alleen op afspraak geopend zijn. (lees hier meer...)

 

 

De overige afdelingen zijn wegens Corona nog tot nader bericht gesloten

 

Agenda

n.v.t.