Logo header 140

Ondernemerslunch

Het succes van de Ondernemerslunch!

De ondernemerslunch is een bijeenkomst welke elk kwartaal plaats vindt, waarbij ondernemers kunnen genieten van een lunch en onderwijl kennis maken (voor zover ze het nog niet kennen) met de Gift City. Tijdens de lunch wordt er door Harry Wilbrink een uitleg over de Gift City gegeven. Na het nuttigen van de lunch hebben een geselecteerde groep vrijwilligers, die op zoek zijn naar een betaalde baan, de mogelijkheid zich middels een korte pitch voor te stellen aan de ondernemers.

 

Gift City medewerkers zoeken betaalde baan

Deze vrijwilligers (pitchers) zijn allen zeer gemotiveerde mensen die als vrijwilliger bij de Gift City zijn gaan werken en nu als sterke krachten deze plek willen inruilen voor een betaalde baan.

Er zijn diverse mensen dankzij eerdere pitches doorgestroomd naar een betaalde baan. Zo hebben we o.a. iemand die als werknemer van de meubbelloods bij de Gift City nu betaald aan het werk is als facilitair medewerker bij een groot productiebedrijf, wat aanwezig was op de lunch. Een ander is als monteur bij een groot vrachtwagenconcern aan de slag. En zo zijn er diverse voorbeelden van succesverhalen.

Onder de pitchers die nu zoeken naar een betaalde baan zijn o.a. medewerkers horeca, bediening, facilitair, een agrariër, een fotograaf, grafische vormgever, winkel/verkoop, boekhouding, administratief, ICT en iemand met organisatorische ervaring.

(Indien u een sterk gemotiveerd iemand zoekt met één of meerdere van bovenstaande kwaliteiten, hoeft u niet te wachten op een ondernemerslunch, natuurlijk kunt u ook nu al contact opnemen met Harry Wilbrink of Hilleen Scholtus om de mogelijkheden te bespreken.)

Wilt u als ondernemer aanwezig zijn bij de volgende ondernemerslunch? Dan kunt u dit aan ons doorgeven. U ontvangt dan een uitnodiging.

Reservering en aanvraag

Reserveer voor City Café
Doneer Meubels
Aanvraag Meubels
Vrijwilliger worden

Aangepaste openingstijden

Let op, het City Café is wegens besloten evenementen gesloten op:

Vr. 22 febr. van 14:00 - 17:00

Vaste openingstijden

City Café :
Di. t/m vr. 10:00 – ca. 20:30
Za. 11:00 – 17.00

Keuken :
Di. t/m vr. 11:30 – 19:00
Za. 12:00 – 16:00

Twinkelwinkel :
Ma. t/m vr. 10:00 – 17:30
Za. 11:00 – 17:00

Talentenbureau :
Ma. t/m vr. 10:00 – 17:00

Meubelloods :
Di. t/m vr. 9:30 – 12:30

Agenda

7 maart: ondernemerslunch