Voor het 3e jaar op rij: GGD Nieuwjaarsevent bij de Gift City

Donderdag 08 januari was de Gift City voor het 3e jaar op rij de plek waar het nieuwsjaarsevent van de GGD IJsselland heeft plaatsgevonden. Waar de meeste mensen in december de borrels, bonussen en kerstpakketten in een relatief korte tijd amper kunnen bijbenen is dat bij de GGD IJsselland iets anders geregeld. Net als voorgaande jaren is er (voor een deel uit praktische overwegingen) voor gekozen om begin januari een evenement te organiseren, om de medewerkers van de GGD IJsselland te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar.

De volledige Gift City was voor dit enorme evenement benut, waar meer dan 350 (!!!) gasten door de vrijwilligers van de Gift City gastvrij zijn ontvangen. Na een speech van directrice Rianne v/d Berg, was het vooral een heel ontspannen programma voor alle medewerkers van de GGD IJsselland, waarbij aan alles was gedacht.

Door de Gift City heen verspreidt stonden er diverse marktkramen uitgestald met allerlei cadeaus, gifts en etenswaren. Deze producten konden de medewerkers ‘kopen’ met het fictieve geld, wat ze bij binnenkomst in een gelegenheidstas kregen uitgedeeld. Zo heeft iedere medewerker van de GGD IJsselland zijn of haar eigen pakket samen kunnen stellen en is er niemand met lege handen naar huis gegaan. En hoe leuk is het om zelf je pakket samen te stellen!?

Aan alles was gedacht deze middag, zo ook aan achtergrondmuziek tijdens het evenement. Jeremy Brewster is inmiddels geen onbekende voor de Gift City en heeft al op menig evenement zijn muzikaliteit ten gehore gebracht. Dat was deze middag bij de GGD IJsselland niet anders. Van bekende nummers tot ‘vergeten’ covers, er zat voor elke muziekliefhebber wel iets tussen.

Daarnaast was er uiteraard ook veel aandacht voor de inwendige mens. Met chef-kok Henk aan het roer draaide de keuken wederom als een geoliede machine. Er is niemand naar huis gegaan met een lege maag want de schalen met o.a. verse salades, diverse broodjes, verrassende amuses, verwarmende soepen en bittergarnituur werden tot aan het eind van het evenement rondgedeeld door de vrijwilligers van de Gift City.

Om de drukte enigszins te spreiden is er dit jaar gekozen voor een ruime partytent met een extra gelegenheid voor het halen van drinken. Hierdoor kon er op meerdere plekken plaats worden genomen, na het uitzoeken van de pakketten en het bezoeken van de Twinkelwinkel. Door de heaters was het aangenaam vertoeven in de tent en kon er rustig bijgepraat worden als collega's onderling.

Al met al heeft de Gift City samen met de GGD IJsselland weer een geslaagd evenement weten neer te zetten.

En bent u na het lezen van dit stuk benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een dergelijk evenement voor uw eigen bedrijf of organisatie? Schroom niet om contact op te nemen met ons via reserveringen@degiftcity.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!