Logo cafe header 160

Wat is het City Café?

 

Het City Café

Binnen de Gift City is het City Café uitgegroeid tot een ontmoetingsplek om je sociale netwerk te verbreden of om even tot rust te komen. Er zijn verschillende plekken waar u plaats kunt nemen. Zit u graag aan een tafeltje of geeft u de voorkeur aan een plekje op de stoere banken die in het City Café staan. Het kan allemaal!

In het City Café kunt u terecht voor een kop koffie met huisgemaakte taart of een uitgebreide lunch. ’s Avonds kunt u van een drie-gangenmenu genieten voor slechts € 15,00.

Evenals in de rest van de Gift City werken ook in het City Café voornamelijk vrijwilligers die graag hun dag op een positieve en zinvolle manier invulling willen geven. Als ze voldoen aan bepaalde voorwaarden dan kunnen zij deelnemen aan het Twinkelspaarsysteem.

Onze vrijwilligers doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u een prettige tijd heeft tijdens uw bezoeken aan het City Café. Zij verrassen dagelijks de bezoekers met smaakvolle producten en gerechten.

Reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons gezellige City Café, dan is het belangrijk om vooraf te reserveren. Dit kan door het reserveringsformulier in te vullen of een mail te sturen naar reserveringen@degiftcity.nl

Wilt u op de dag zelf nog weten of er plaats is in het City Café, dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 038 -792 0020.

 

Take Away

(afhaal-lunch)

Voor de Take Away hoeft u niet te reserveren, deze is aan de deur te bestellen. Het kan ook via de route van reserveringen.

Grotere aantallen graag wel altijd van te voren doorgeven. De mogelijkheden vindt u op de pagina met de menukaart.

Voor de Take Away kunt u bij ons terecht tussen 12.00 – 15.00 uur

Voor de Take Away maken wij gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen.

 

Feesten en partijen

Het is (beperkt) mogelijk om het City Café af te huren voor een besloten feest en/of partij. Bij besloten feesten/partijen kunt u denken aan vergaderingen, workshops, verjaardagen, informatiemarkten of bruiloften. Bij besloten feesten/partijen is er tevens de mogelijkheid om licht alcoholische dranken te schenken.

Voor een besloten feest en/of partij wordt er een bijdrage voor het Maatschappelijk Doel berekend. De minimale grootte van een groep is 40 personen. Het is mogelijk om een bepaald thema te kiezen voor de betreffende bijeenkomst en/of partij, waarbij u kunt denken aan een gezellige ‘High Tea’, een uitgebreid ‘Tapasdiner’ of een ‘Stampottenbuffet’.

We denken graag met u mee over uw wensen en wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Neem voor het bespreken van mogelijkheden contact met ons op via reserveringen@degiftcity.nl

 

Vergaderruimtes

Er zijn twee vergaderruimtes binnen de Gift City beschikbaar om te huren voor een dag(deel). Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor (kleine) groepen van 12-15 personen. Daarnaast biedt de Gift City ook ruimte aan voor grotere groepen. We nodigen u graag uit om ook voor het huren van een vergaderruimte contact met ons op te nemen via reserveringen@degiftcity.nl

Gezien de doelstelling van de Gift City willen we u tijdens uw bezoek graag bedienen met onze consumpties.

Reservering en aanvraag

Reserveer voor City Café
Take Away
Doneer Meubels
Aanvraag Meubels
Vrijwilliger worden

Download de Flyer lunch en Take Away

Aangepaste openingstijden

i.v.m. ontwikkelingen rondom Corona hebben we aangepaste openingstijden, deze vindt u hieronder.

City Café:

Het City Café is, vanwege de aangescherpte maatregelen, vanaf donderdag 15 oktober gesloten tot nader bericht.

Take Away/keuken

Di t/m vr van 11:30-15:00 uur voor de Take Away lunch

Di t/m vr van 12:00 tot 19:00 uur voor het Take Away diner

Houd hiervoor ook onze socialmedia en de website in de gaten

De Meubelloods:

Alleen op afspraak geopend (tel. bereikbaar op di en do tussen 9:30-12:30 uur)

De Twinkelwinkel:

ma t/m vr van 9:30-17:30 uur

Op zaterdag nog gesloten

Talentenbureau

ma t/m do van 9:30-17:00 uur

 

Agenda

Wegens Kerstvakantie is de Gift City gesloten van 19 december t/m 3 januari

(alle afdelingen zijn dan dicht)