De Zwolse halve Marathon

de gift city

Wat geweldig om te horen dat de Zwolse halve marathon binnenkort plaatsvindt! En de  Gift City gaat water  uitdelen aan de deelnemers. Bij de Brink in Zwolle lijkt een perfecte locatie voor deze ondersteuning.

De vrijwilligers zijn bij het evenement, omdat ze de lopers willen aanmoedigen en verfrissing kunnen bieden tijdens hun inspanningen. Het uitdelen van water is essentieel om ervoor te zorgen dat de deelnemers gehydrateerd blijven en hun energie op peil houden.

Op zaterdag 10 juni 2023 om 17:00 uur is het moment waarop de vrijwilligers van de Gift City klaarstaan op de Brink in Zwolle. Met enthousiasme en toewijding zullen ze ervoor zorgen dat elke deelnemer die langs komt, wordt voorzien van verkoelend water en aanmoediging om hun laatste kilometers te voltooien.

De vrijwilligers van de Gift City met hun aanwezigheid en vriendelijke gebaren zullen we de sfeer van het evenement te helpen versterken. En zullen niet alleen de lichamelijke behoeften van de deelnemers vervullen, maar ook bijdragen aan de gemeenschapsgeest en het gevoel van samenhorigheid dat zo kenmerkend is voor sportevenementen.

We wensen de deelnemers veel plezier in de Zwolse halve marathon en hopen dat het een succesvolle en gedenkwaardige gebeurtenis wordt.
De Gift City