Coronamaatregelen

 

De Gift City volgt de richtlijnen vanuit RIVM, overheid en Gemeente Zwolle met betrekking tot het Coronavirus. Vanwege de ontwikkelingen in Nederland rond de verspreiding van het Coronavirus waren alle afdelingen van de Gift City op 16 maart 2020 gesloten. Inmiddels zijn we weer open, maar wel met wat tijdelijke aanpassingen. Hieronder vindt u informatie over de diverse afdelingen en de actuele openingstijden.

Het City Café

We zijn blij dat we u weer kunnen verwelkomen in het City Café. het City Café is op di t/m vr open. (zie openingstijden op deze website)

We volgen de richtlijnen van de overheid/RIVM, dat betekend dat reservering en registratie verplicht is.

Tot en met 1 dag voor de datum kan reserveren uitsluitend via de website of per mail reserveringen@degiftcity.nl

Op de dag zelf kunt u telefonisch (038-7920020) of aan de deur informeren of er nog een tafel vrij is.

 

Nieuw bij ons is het “Take Away” menu

De menukaart vindt u op onze website. Voor de Take Away hoeft u niet te reserveren, deze is aan de deur te bestellen. Het kan ook via de route van reserveringen.

Grotere aantallen graag wel altijd van te voren doorgeven.

Voor de Take Away kunt u bij ons terecht tussen 12.00 – 15.00 uur

Voor de Take Away maken wij gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen.

 

De Meubelloods is tijdelijk alleen op afspraak geopend

De Meubelloods is voorlopig alleen op afspraak op dinsdagochtend en donderdagochtend geopend. Er kan een aanvraag ingediend worden via het aanvraagformulier voor meubels en witgoed, waarna er telefonisch een afspraak wordt gemaakt op welke dag en welke tijd er langs gekomen kan worden om meubels/witgoed uit te zoeken.  Als u meubels/witgoed heeft uitgezocht dient u deze met eigen vervoer mee te nemen.

Ook worden er weer meubels aangenomen, echter vanwege de ontwikkelingen rondom Corona en de daardoor beperktere doorstroom van meubels wordt dit met mate gedaan. De Meubelloods is vanaf dinsdag 12 mei elke dinsdag en de donderdagochtend telefonisch bereikbaar tussen 9:30 uur en 12:30 uur. Aanvragen en donaties kunnen als vanouds via de website gedaan worden. Bezoek van de meubelloods is dus ALLEEN op afspraak, waarbij de RIVM spelregels worden toegepast! Dus 1,5 meter afstand houden, de hygiëne maatregelen en vooral ook: niet langs komen als je hoest, niest of koorts hebt!

De Twinkelwinkel is ma t/m vr open

De Twinkelwinkel is op zaterdag nog gesloten.

We hanteren een beleid van max. 4 klanten tegelijk in de winkel. Kom liever niet met het hele gezin. We hebben het liefst dat je alleen komt winkelen. Elke klant dient een mandje te gebruiken welke tussendoor door een van onze medewerkers zal worden schoongemaakt. De RIVM regels worden toegepast in de Twinkelwinkel! Dus 1,5 meter afstand houden, de hygiëne maatregelen en vooral ook: niet langs komen als je hoest, niest of koorts hebt!

Talentenbureau

Geen aanpassingen meer, normale tijden weer bereikbaar.