Winkel

Twinkelwinkel

 

Iedereen verdient nieuwe spullen maar dit hoeft niet perse veel te kosten, daarom is iedereen welkom bij ons ongeacht achtergrond. In de Twinkelwinkel worden restpartijen van bedrijven verkocht. Dit kan van alles zijn, kleding, meubels, keukenspullen, boeken, serviesgoed, accessoires enz.

De spullen in de Twinkelwinkel zijn geschonken door bedrijven of particulieren en allemaal nieuw.

Cadeautip

Geef iemand een cadeaubon voor een lunch of etentje in het City Café. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 5 euro.

Help Ons

Ken je bedrijven of particulieren met restpartijen of nieuwe goederen, schenk ze aan de Twinkelwinkel. In de winkel worden de nieuwe goederen tegen schappelijke prijzen verkocht. Mensen met een smalle beurs kunnen op deze wijze ook nieuwe producten kopen. Ook hebben we regelmatig acties. Uiteraard is iedereen welkom. Kom gerust eens rondsnuffelen in onze gezellige en gevarieerde winkel

003

 

 


084

       

Het Oergezellig Bordspel

(Zwolse Editie en/of een Cadeaubon van de Gift City).

Een traditioneel bordspel geïntroduceerd door de Landelijke Stichting TegenZinloosGeweld, (bekend van het lieveheersbeestje).Een spel met volop afbeeldingen erop van bedrijven en organisaties uit de stad Zwolle waaronder de Gift City!De bijbehorende informatiebrochure geeft informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, gemeente en doelgerichte tips voor meer veiligheid en om pesten en geweld te voorkomen.

“Dit spel is te koop voor 17,50 euro ”

De Gift City is één van de gekozen verkooppunten. Dit is inclusief cadeaubon voor een gratis kop koffie met een City Brok in het City Café.