Ondernemers

team-2045765_640

Ondernemers

Als de Gift City willen wij heel graag in contact komen met bedrijven/ondernemers die iets voor de Gift City kunnen betekenen.

Als u in uw bedrijf restpartijen hebt die u niet kwijt kunt en u wilt deze niet vernietigen maar opnieuw een bestemming geven dan bent u bij de Gift City aan het juiste adres.

U kunt deze partijen aan de Gift City schenken zodat wij o.a. mensen uit de bijstand en de schuldsanering ermee kunnen helpen. Wij hebben de mogelijkheid om deze spullen bij u op te halen.

Er werken in de Gift City ca 40 mensen die Twinkels verdienen, een eigen betaalmiddel dat gelijk staat aan euro’s. Daarmee kunnen ze nieuwe artikelen in de winkel kopen of een kopje koffie

of een maaltijd gebruiken in het City Café. Iedereen kan trouwens in de Twinkelwinkel terecht wel is er een aparte hoek voor de Twinkelspaarders.

Uw logo komt ook bij participanten te staan als u een participatie overeenkomst met ons aangaat.

Wilt u een gesprek over wat er voor u mogelijk is of wilt u meer informatie: mail of bel ons.

 


 

 

Het succes van de Ondernemerslunch!

(volgende op 11 oktober)

018

Gift City medewerkers zoeken betaalde baan

Op de afgelopen Ondernemerslunch hebben 24 mensen zich middels een pitch gepresenteerd aan ondernemers uit de regio Zwolle. Deze pitchers zijn allen zeer gemotiveerde mensen die als vrijwilliger bij de Gift City zijn gaan werken en nu als sterke krachten deze plek willen inruilen voor een betaalde baan.

Er zijn diverse mensen die dankzij de pitch nu zijn doorgestroomd naar een betaalde baan. Zo hebben we o.a. iemand die als werknemer van de meubbelloods bij de Gift City nu betaald aan het werk is als facilitair medewerker bij een groot productiebedrijf, wat aanwezig was op de lunch.

Onder de pitchers die nog zoeken naar een betaalde baan zijn o.a. medewerkers horeca, bediening, facilitair, een agrariër, een fotograaf, grafische vormgever, winkel/verkoop, boekhouding, administratief, ICT en daarnaast ook nog iemand die niet aanwezig kon zijn: met administratief/organisatorische ervaring.

Indien u een sterk gemotiveerd iemand zoekt met één of meerdere van bovenstaande kwaliteiten, kunt u contact opnemen met Harry Wilbrink of Hilleen Scholtus via hilleenscholtus@degiftcity.nl of het algemeen telefoonnummer van de Gift City: 038-7920020

De volgende Ondernemerslunch vindt plaats op 11 oktober. Wilt u als ondernemer hier ook bij aanwezig zijn, kunt u dit aan ons doorgeven.