Ondernemers

team-2045765_640

Ondernemers

Als de Gift City willen wij heel graag in contact komen met bedrijven/ondernemers die iets voor de Gift City kunnen betekenen.

Als u in uw bedrijf restpartijen hebt die u niet kwijt kunt en u wilt deze niet vernietigen maar opnieuw een bestemming geven dan bent u bij de Gift City aan het juiste adres.

U kunt deze partijen aan de Gift City schenken zodat wij o.a. mensen uit de bijstand en de schuldsanering ermee kunnen helpen. Wij hebben de mogelijkheid om deze spullen bij u op te halen.

Er werken in de Gift City ca 40 mensen die Twinkels verdienen, een eigen betaalmiddel dat gelijk staat aan euro’s. Daarmee kunnen ze nieuwe artikelen in de winkel kopen of een kopje koffie

of een maaltijd gebruiken in het City Café. Iedereen kan trouwens in de Twinkelwinkel terecht wel is er een aparte hoek voor de Twinkelspaarders.

Uw logo komt ook bij participanten te staan als u een participatie overeenkomst met ons aangaat.

Wilt u een gesprek over wat er voor u mogelijk is of wilt u meer informatie: mail of bel ons.

 

 

ondernemers lunch (5)

 

Ondernemerslunch

Donderdag 25 januari was er de 6e Ondernemerslunch in het City Café. Er waren 16 Ondernemers die onder het genot van een lekkere lunch konden kennismaken met een twintigtal City Medewerkers die hard op zoek zijn naar een betaalde baan.Deze mensen zijn nu als vrijwilliger bij de Gift City aan het werk, maar zijn toe aan een nieuwe uitdaging.

Elke kandidaat kon zich in 2 minuten kort voorstellen middels een pitch aan de groep aanwezige Ondernemers. Die hadden vervolgens de mogelijkheid om na afloop met de kandidaten in gesprek te gaan. Ook deze keer werden er enkele goede contacten gelegd die een positief vervolg lijken te krijgen.

Aanwezig waren de volgende bedrijven/ondernemers: ABBOT, Akroh, Hartog -BNR, Hemmink, Icare, Isala, Kruitbosch, Lumen, ROVA, Scania, Standergroep, Transferro, Urbana, Wecovi en Van Wijnen.