Het bestuur

Het bestuur

 

Eric Dannenberg

erik dannenberg

Functie: Bestuurslid

Erik heeft de eerste twinig jaar van zijn loopbaan gewerkt met mensen die moeite hadden om op eigen kracht een stabiele plaats in de samenleving te vinden. Als wethouder heeft hij ook de gemeentelijke bestuurlijke kant van ondersteuning en zorg goed leren kennen. Momenteel adviseert Erik als zelfstandig bestuursadviseur diverse gemeenten, zorg en landelijke organisaties over de transformaties in het sociale domein en het (sociaal) onderwijs.

Deze ervaringen wil hij graag inzetten bij de Gift City om, na de mooie start, veder tot ontwikkeling te komen. “Daarbij kijken we niet naar handicaps, beperkingen en stoornissen. Maar naar kwaliteiten, interesses en mogelijkheden! Een mooi doel is dat zoveel mogelijk mensen in de Gift City ervaringen opdoen en via netwerken een plaats in de samenleving en op de arbeidsmarkt vinden die goed bij hun talenten passen.”

Arjan Jansen

Arjan-Jansen

Functie: Bestuurslid

Arjan is geboren en opgegroeid in Zwolle die als ondernemer al sinds 1995 zelfstandig werkt en het mooi vind om met mensen te bouwen aan een organisatie die wat kan betekenen en van waarde kan zijn in de samenleving. “door aandacht, middelen en arbeid toetevoegen kan ik genieten van de groei van mensen met en in een organisatie.”

Christel Teekman

christel teekman

Functie: Bestuurslid

Christel is moeder van 2 mooie jongens van de leeftijd 6 en 10 jaar. Tijdens haar studie aan de Vrije Universiteit werkte ze als maatschappelijk werker in een ‘Blijf van m’n Lijf huis’ en later bij de reclassering waar ik mensen mocht begeleiden die met Politie en justitie in aanraking waren gekomen, na 2 jaar als beleidsmedewerker bij een ouderen bond te hebben gewerkt heeft ze een overstap gemaakt naar het onderwijs. Bij de Hogeschool Viaa werkt ze nu alweer 10 jaar en is ze ook werkzaam bij het Centrum Voor Samenlevingsvraagstukken als onderzoeker en docent. Hier mag ze leiding geven aan de onderzoekslijn “lokaal samenspel” die is opgericht op het vormgeven van de samenwerking tussen professionals onderling, specifiek binnen de sociale wijkteams maar ook naar hun samenwerking met en aansluiting bij sociale verbanden en informele netwerken.

“Mijn ervaringen wil ik graag delen om de Gift City op de kaart te zetten en anderen te laten zien wat voor een uniek concept de Gift City is! City werkers komen tot hun recht, worden gezien zoals ze zijn en kunnen hier bouwen aan hun eigen toekomst. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.”

Harry Wilbrink

Harry Wilbrink

Functie: Bedrijfsleider

Harry heeft 28 jaar bij een mooi middel groot bouwbedrijf gewerkt op de Veluwe, alle jaren heeft hij zich daar bezig gehouden in de commerciële aannemers wereld. Maar het omgaan met mensen en mensen weer te laten opbloeien is altijd een onderdeel van zijn leven geweest.”Hier in de Gift City komen het omgaan met mensen en de commerciële ervaring prachtig bij elkaar!”

Hans Bakker

Hans Bakker

Functie: Bedrijfsleider

Hans is mede bedrijfsleider naast Harry actief binnen de Gift City. In het dagelijks leven is hij werkzaam als assurantie adviseur en parttime directeur bij Present Zwolle. “Het is prachtig om als bruggenbouwer en verbinder puur sang bezig te zijn, en met elkaar binnen de Gift City mensen weer structuur, vertrouwen waardering en eigenwaarde te mogen laten ontdekken. Een organische organisatie met betrokken en mooie mensen die allemaal als vrijwilliger de Gift City hebben gemaakt wat het nu is.”

  • Article

    Statuten

      In onderstaand Pdf bestand vindt u de statuten van stichting de Gift City Statuten pdf.

  • Article

    Jaarverslag stichting de Gift City

      Klik hieronder voor het  jaarverslag 2017 en de jaarrekening 2017 (PDF bestanden) Jaarverslag de Gift City 2017 Jaarrekening 2017