‘Een mooie kerstgedachte’

 

‘Een mooie Kerstgedachte’

 

 

‘Zoekt u als werkgever nog een leuk cadeau voor uw medewerker?’

‘Zoekt u nog een goed doel voor uw jaarlijkse eindejaarsdonatie?’

‘Heeft u zelf Kerstpakketten over en wilt u die een goede bestemming geven?

————————————

001a

Denk dan aan eens aan Gift City!

De Gift City is een uniek concept en op veel manieren betrokken bij onze Zwolse samenleving. Rijk of arm, sterk of zwak, oud of jong, iedereen is welkom bij de Gift City.

Een Twinkelwinkel gevuld met nieuwe producten die verkocht worden vanuit restpartijen van ondernemers. Een City Café waar iedereen welkom is om iets tegen een gunstige prijs te komen eten of om een praatje te maken met een kop koffie. Een gelegenheid waar je talenten kunt ontplooien en ervaring opdoen. Vele vrijwilligers, ondernemers, instanties en onderwijsinstellingen zorgen samen voor wat nu de Gift City is.

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Bedrijven kunnen via de Gift City vormgeven aan hun maatschappelijke betrokkenheid, social return verplichtingen en MVO-doelen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het beschikbaar stellen van werkervaringsplaatsen, sponsoring of participatie. Ook kan dit door gebruik te maken van het City Café of door het doneren van materialen en restpartijen die wij kunnen verkopen in onze Twinkelwinkel.

kerst

 

 

 

 

 

 

Kerstpakketten

Uw Kerstpakketten kan de Gift City goed gebruiken om uit te delen aan vrijwilligers die het thuis niet breed hebben en zich hard hebben ingezet. Indien u Kerstpakketten of andere cadeaus wil donderen aan de Gift City. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen via telefoonnummer 038-7920020, of een e-mail sturen naar info@degiftcity.nl. Onze medewerkers van het Talentenbureau helpen u graag verder

kerst 3