Evenement bij de Gift City organiseren

Evenement bij de Gift City organiseren

016

 

Nieuwjaarsmeeting van de GGD bij de Gift City een groot succes!

Op 11 januari heeft er bij de Gift City een groots opgezet evenement plaatsgevonden. Met medewerking van ondernemers uit Zwolle hebben ruim driehonderd GGD- medewerkers hun Nieuwjaarspakket kunnen samenstellen. De Gift City was speciaal voor dit evenement omgetoverd tot een groot marktplein waar de medewerkers van de GGD hun ontvangen waardebonnen konden besteden bij de Zwolse ondernemers of in de Twinkelwinkel van de Gift City. Dit konden zij doen bij kraampjes die door het hele gebouw waren opgezet.

Bij binnenkomst zijn de medewerkers van de GGD ontvangen met een uitgebreide koffietafel en een tas met waardebonnen. Ook kregen ze een uitgebreide plattegrond waaruit duidelijk werd waar de ondernemers hun spullen hadden uitgestald. Door de omvang van het evenement was gekozen om buiten een partytent te plaatsen die aansloot op het City Café. Samen met een aantal brandende vuurkorven bij de ingang gaf dit een gezellig en uitnodigend beeld van de Gift City.

De directrice van de GGD vertelde in haar Nieuwjaarstoespraak de verwachtingen en doelstellingen van de GGD voor het komende jaar. Vervolgens kon men artikelen aanschaffen bij de Zwolse ondernemers. Tijdens de looproute konden de GGD- medewerkers gebruik maken van diverse gevulde buffettafels. De medewerkers van de keuken en de bediening van de Gift City zorgden middels het rond serveren voor diverse heerlijke hapjes.

Organisatorisch is de Gift City in staat geweest om deze Nieuwjaarsmeeting te realiseren insamenwerking met de GGD en de Zwolse ondernemers. Ook de medewerkers van de Gift City die deze dag enthousiast hebben verzorgd maakten dat het een succesvolle middag is geweest. Het opzetten van een plan, vergaderingen over de wensen van beide partijen en het in kaart brengen van de taken hebben gezorgd dat er 11 januari uiteindelijk een succesvol evenement kon worden neergezet.

Bij een dergelijk groots opgezet evenement waar meer als driehonderd gasten genodigd zijn komt veel kijken. De Gift City is een organisatie waar vrijwilligers met veel plezier hun werk doen en hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Deze organisatie wil juist die mensen in een minder kansrijke positie helpen om hun weg te vinden in de maatschappij door zinvol vrijwilligerswerk te verrichten.

Wellicht dat u binnenkort van plan bent om een evenement bij ons te organiseren.

Een planmatig inzicht van dit evenement is bij deze in te zien via bijgevoegd Pdf. bestand.

Plattegrond VEZ – DGC GGD event 11 jan 2018 A3 Presentatie Winkeliers 12 dec 2017

Wilt u meer info,  kunt u ons bereiken via 038-7920020.